Scoala de Vara

 

   Societatea de Stiinte Matematice din Romania organizeaza in fiecare vara cursuri de perfectionare pentru profesorii de matematica. Aceste cursuri au o indelungata traditie, ele debutand la sfarsitul anilor '50. Dupa o scurta intrerupere in anii '90 au fost reluate in 1997 si sunt organizate la Busteni.
   Din 2011 cursurile sunt acreditate de MECTS prin programul ''Scoala de vara a SSMR", program cu durata medie de 60 de ore. La absolvirea cursurilor participantii primesc certificate de atestare si 15 credite. Evaluarea se face pe baza activitatilor de seminar si a elaborarii si prezentarii unei lucrari stiintifico-metodice originale.

   Scoala de vara isi propune promovarea invatamantului de excelenta si formarea unui corp de cadre didactice care sa se ocupe de pregatirea elevilor cu performante deosebite la matematica.

   Obiectivul programului este largirea orizontului matematic al profesorilor si insusirea unor tehnici de antrenare a elevilor cu aptitudini deosebite.

   Scoala de Vara a S.S.M.R. este organizata la Busteni, in timpul vacantei de vara, si se adreseaza profesorilor de matematica din invatamantul preuniversitar.

 

Scoala de Vara - 2020

 

 Scoala de Vara - 2019

 

Scoala de Vara - 2018

 Scoala de Vara - 2017

Scoala de Vara - 2016

Scoala de Vara - 2015

Scoala de Vara - 2014

  Grupul de profesori cursanti la Scoala de vara, Busteni 2014, a donat Societatii de Stiinte Matematice un aparat foto Nikon...  spre a fi utilizat in promovarea tuturor actiunilor S.S.M.R. Le multumim din inima!

Scoala de Vara - 2013

Scoala de Vara - 2012

Scoala de Vara - 2011